Mamacafe Reimerswaal

Inleiding

Mamacafe Reimerswaal is er voor aanstaande, kersverse of ervaren ouders of grootouders en verzorgers van en met jonge kinderen!               

Het mamacafe begint altijd rond 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur.

Het doel is om in contact te komen met andere ouders uit de buurt. Je kunt ervaringen delen, vragen stellen en tips en tricks uit wisselen.  

Kom gezellig een keertje langs, samen met je kind(eren)! Welkom!

 

Aanbod

Donderdag 14 november Rilland IKC De Horizon (ingang via de Burg. van Gorselstraat)      

Vandaag krijgen we een leuke voorlichting over dieren door iets-met-dieren! Een voorlichting speciaal voor jonge kinderen met korte verhaaltjes, spulletjes en natuurlijk met interessante dieren. Zo is er  bijvoorbeeld een hagedis, een uil en een reuzeslak. Super leuk om daar kennis mee te maken! Zijn jullie ook van de partij?

Woensdag 20 november Krabbendijke Kibeo Burg. Sandbergstraat 15a                           

Het krijgen van een prematuur kind heeft een grote impact op ouders. Door de omgeving worden zij niet altijd even goed begrepen. Al een aantal jaar wordt er actief gewerkt aan meer bekendheid en begrip voor couveuse ouders en couveuse kinderen. Isabel van de Vereniging Ouders van Couveusekinderen komt ons hier deze morgen uitleg en informatie over geven. Zeker interessant om langs te komen!

Woensdag 27 november Kruiningen  Kibeo Montessoristraat 1                                         

Yes! Sinterklaas is weer in het land! Dat betekent zwarte Pieten en pepernotentijd! Mamacafe Kruiningen staat dit keer in het teken van dit leuke kinderfeest! We organiseren deze ochtend een leuke pietengym en wie kan dit nou beter voordoen bij de kinderen dan een echte zwarte piet? Gezellig met twee zwarte Pieten zullen we deze ochtend een beetje sinterklaas vieren en wie weet hebben de Pieten ook voor alle kinderen een klein cadeautje bij! Welkom!