Zeeuws E-Bike Event

Zeeuws E-Bike Event

Zeeuws E-bike Event 23 maart 2020 GEANNULEERD!


2de editie Zeeuws E-bike Event 


Op maandag 23 maart 2020 tussen 10:00 - 21:00 uur organiseert het ROVZ voor de 2de keer het Zeeuws E-bike Event in de Zeelandhallen in Goes. Partner organisaties zoals VVN, ANWB en VVV werken weer samen met de Zeeuwse fietsenmakers en landelijke fietsfabrikanten om deze verkeersveiligheidsdag tot een succes te maken. In 2018 mocht het ROVZ ruim 800 bezoekers welkom heten tijdens het Event gericht op de oudere verkeersdeelnemers. Natuurlijk is iedereen welkom (parkeren en entree gratis). 

Programma tussen 10:00 - 17:00 uur


Overdag zijn er diverse E-bike stands (er zijn nu ruim 25 fietsfabrikanten aangemeld!) waar bezoekers hun hart kunnen ophalen. Een E-bike uitproberen op ons parcours? Info over veilig gebruik van de E-bike? Fietsveilige tips krijgen van Henk Lubberding? Henk helpt u graag met advies over het op- en afstappen. Uw eigen E-bike meenemen en laten afstellen op de juiste zithoogte? Bij de pitstraat helpen Scalda leerlingen u verder. Inspirerende workshop door Eric Maris volgen over de ​​dynamiek van de fiets en ​meer weten over Veilig en plezierig fietsen ​door Daan Steenman van het Fietsloket in Nijmegen? U vindt hen op deze dag in de workshop ruimtes. Is uw kennis over de verkeersregels nog up-to-date? Rob Soer (VVN) informeert u graag tijdens zijn presentatie! Tijdens de workshop Ken uw E-bike ​vertellen de fietsenmakers meer over de technische aspecten van de E-bike. Met plezier werken aan bewegen en tips rond Valpreventie krijgt u tijdens de workshop van Hannie de Feijter.  

Programma avonddeel 17:00 - 21:00 uur


Ook in de avonduren zijn de fietsenmakers & fabrikanten aanwezig om u goed te informeren over de diverse E-bike types. En geeft Henk Lubberding tips over veilig gebruik van de E-bike. Om in te spelen op een iets jonger E-bike publiek met interesse voor een iets snellere fiets, wordt er een presentatie gegeven over de speed pedelec. Ook mag u deze fiets uitproberen, hierover zijn wel afspraken voor verkeersveilig gebruik in de hal. Interesse in de leasemogelijkheden rond de E-bike? Speciaal voor het avondgedeelte geeft accountant Rijkse antwoord op al uw vragen.

Contact

ROVZ Zeeland
Zeelandhallen Nobelweg 6
4462 GK Goes
E-mail: rovz@zeeland.nl
Telefoon: 0118-631011

Website: www.rovz.nl/programmas/speerpunt-fiets/zeeuws-e-bike-event-23-maart-2020