Verwenbox bestellen

Verwenboxactie

Wie stuur jij een verwenbox met brownies en andere verwenartikelen in de donkere dagen voor Kerst?

Ken jij ook iemand die tegen de feestdagen opziet en blij is als deze weer voorbij zijn?

Zeker in deze rare tijden van Corona is dat misschien nog eens extra het geval. Rond de kerst is het samen zijn met je naasten heel belangrijk. Dit kan op dit moment helaas niet altijd of er zijn ook gewoon mensen die weinig familie hebben, niet lekker in hun vel zitten, ziek zijn, weinig contacten hebben of sowieso moeite hebben met contacten. Door de al jaren goede samenwerking met onder andere Zorggroep Ter Weel, Stichting Zeeuwse Gronden, ‘t Wienckeltje en de gemeente Reimerswaal konden we snel de koppen bij elkaar steken om iets leuks voor deze periode te verzinnen. 

Tot 1 december kunt u iemand aanmelden, die wel een verwenbox kan gebruiken, via de website www.inreimerswaal.nl. Deze box wordt dan in de week voor Kerst bij de aangemelde personen bezorgd via de post. Wat zit er allemaal in de box? Nou in ieder geval heerlijk vers gebakken brownies van Stichting Zeeuwse Gronden en andere leuke kleine attenties van de verschillende deelnemende organisaties. 

We kijken uit naar een mooie actie, waarin we weer veel mensen in de gemeente Reimerswaal blij kunnen maken.

Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met één van de welzijnswerkers van de gemeente Reimerswaal via tel. 14 0113 of mail naar j.schrijver@reimerswaal.nl. 

 

 

Inschrijven verwenbox

Datum Tijd Locatie

Inschrijven