Badminton in Kruiningen

Badmintonnen in de sporthal in Kruiningen

In Kruiningen & Rilland zit een hele leuke, gezellige, enthousiaste badmintonvereniging: BC Rillandia Smashers! Zij verzorgen op 4 momenten trainingen:

Woensdagmiddag:
Iedere woensdagmiddag van 14.30 - 15.30 uur kunt u badmintonnen in de Reimerswaalhal in Kruiningen. Deze middag is in het verleden opgezet voor 55+ers, maar inmiddels maken ook jongere leden en zelfs af en toe de jeugd gebruik van dit uur. Er kan ontspannen een shuttletje geslagen worden of er kan gekozen worden voor fanatiek partijtje! De netten hangen klaar, dus kom eens langs om te zien of badminton misschien uw sport is. U mag direct meedoen, er zijn rackets te leen.

Donderdagavond:
Op donderdagavond vanaf 20.00 uur is het de beurt aan de volwassenen. Hier vindt u recreatieve spelers, maar ook competatief ingestelde spelers van alle leeftijden. U kunt gewoon binnenlopen en vragen of dat u een keertje mee mag spelen. Er zijn altijd wel mensen die oog voor u hebben en u opvangen. We hebben rackets en shuttles te leen. Sportieve kleding aantrekken en binnenschoenen meenemen is wel belangrijk!

Wie weet tot snel!

Meer informatie over lidmaatschap op onze website: www.bcrillandiasmashers.nl.

Contact

BC Rillandia Smashers

Paul van Gils