Boogschieten in Yerseke

Boogschieten in Yerseke

Handboogschutterij 'Sint Sebastiaan' is één van de oudste sportverenigingen in Zeeland. We zijn namelijk opgericht in 1624!! Toch vinden wij het leuk om mee te doen aan de kennismakingsweken, omdat veel kinderen en jongeren misschien niet eens weten dat je ook kunt boogschieten in onze gemeente?! Wij schieten op een binnenlocatie 'Den Doel' een beetje verstopt aan de Industrieweg 17! Maar als je eenmaal binnen bent zie je een leuke en sfeervolle schietlocatie. Kinderen en jongeren kunnen op dinsdagavond van 19.30 tot 21.15 uur komen schieten 21.15 uur is natuurlijk best laat, dus je mag ook iets eerder vertrekken. Om te kunnen boogschieten is er wel wat kracht nodig, daarom mag je proberen mee te trainen vanaf 10 jaar!
Onze kennismakingstrainingen staan gepland op dinsdag 21 en dinsdag 28 maart.

Wij hebben trainingsmateriaal wat je voor de kennismakingstraining mag gebruiken! En als je het na 1, 2 of 3 trainingen écht leuk vindt, dan mag je natuurlijk lid worden van onze vereniging. 

Hopelijk zien we je snel op één van onze trainingsavonden. Wil je meedoen? Meld jezelf dan hieronder aan door op het winkelmandje te klikken en je gegevens in te voeren.

Tot snel!!

Heb je toch nog vragen? Zoek contact met Jeroen Bot, zijn gegevens staan hieronder vermeld.

Je inschrijving is pas gelukt als je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen! Mocht het niet lukken, of je hebt nog vragen? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld via in@reimerswaal.nl.

Boogschieten bij 'Sint Sebastiaan'

Prijs: GRATIS

Contact

Handboogschutterij 'Sint Sebastiaan'

Jeroen Bot

Industrieweg 17
4401 LA Yerseke