Felicitatiekaart

WINACTIE

Wil je kans maken om Soundcore by Anker Life A1 True Wireless Earbuds te winnen?

Doe dan mee! Schrijf je in om kans te maken!

In september maken we de prijswinnaar bekend. Dit doen we via je emailadres (je kunt maar 1 keer meedoen!).

Het formulier en een afbeelding van de prijs is onderaan deze pagina te vinden! 

 

1. Een jongerenwerker

In de gemeente Reimerswaal zijn 2 jongerenwerkers actief. Wij voeren allerlei werkzaamheden uit om het voor de jeugd en jongeren in onze gemeente beter te maken. Bij veel jongeren zijn we bekend van de activiteiten, gastlessen, hulp en advies. Wat wij doen is onder andere het volgende:

 

Vragen of hulp.

Voor allerlei vragen en zorgen over bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, alcohol en drugs, seksualiteit, eenzaamheid, online problemen en andere zaken kun je terecht bij het jongerenwerk. Neem bij twijfel ook gerust contact op. Mochten wij je zelf niet kunnen helpen, weten we wel de weg naar andere partijen die dit kunnen. We gaan daarbij soms ook mee naar een hulpverlener of activiteit, als de stap te groot of spannend is. 

Straatcontact.

Vanuit het jongerenwerk vinden we het belangrijk dat wij de jongeren kennen en dat zij ons ook kennen. Wij zoeken daarom regelmatig de jongeren ook actief op, bijvoorbeeld op de bekende hang- en chillplekken, jongerencentrums en op school. Meestal is het doel daarbij contact leggen, aanbieden wat we doen, in gesprek gaan en af en toe een stukje buurtbemiddeling. 

 

Contact

Wij zijn te bereiken via onderstaande gegevens:

Telefoon/whatsapp: 06-36275721 / 06-24928651
Instagram: jongerenwerk_reimerswaal / jongerenwerkerjeroen
Facebook: Jongerenwerker Stefan Koeman / jongerenwerker jeroen
E-mail: s.koeman@reimerswaal.nl / j.kempees@reimerswaal.nl
Meer info; www.inreimerswaal.nl


2. Centrum Jeugd en Gezin (CJG Reimerswaal)

Heb jij vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid, neem dan contact op met het Centrum Jeugd en Gezin Reimerswaal.  Ben je op zoek naar informatie of handige tips? Bezoek dan onze website of volg ons op Facebook.

 

Je kunt met het CJG bellen en appen via 06 - 40 73 62 70.
We zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 11:30 uur behalve op donderdag.

 

Meer informatie; www.cjgreimerswaal.nl

 


3. Get a grip

 

https://youtu.be/LUFOYmrKlu0

 

Humanitas Get a Grip is een landelijk project waar (vaak jonge) vrijwilligers andere jongeren naar financiële zelfredzaamheid helpen

Denk maar eens aan je zorgverzekering regelen en je telefoonabonnement zelf betalen. En wat dacht je van op jezelf wonen, studiefinanciering regelen of een lening afsluiten? Hoe houd je dan overzicht over je administratie? En zorg je ervoor dat je elke maand uit komt met je geld en nog wat overhoudt om andere, leuke dingen, te doen?

Ben je tussen de 16 en 24 jaar? Dan staan de vrijwilligers van Humanitas Get a Grip voor je klaar om je hierbij te helpen. Ze leren je hoe je goed met je geld om kan gaan, zodat je weet wat er maandelijks binnenkomt en wat eruit gaat.

Wil je contact? Stuur een mail naar; ta.oosterschelde@humanitas.nl

 

 

4. TEJO - huis

Heb jij zorgen die je niet met bekenden kunt delen? Hoe groot of klein dan ook? Je hoeft het namelijk niet allemaal alleen op te lossen. Bij TEJO vind je meer dan een gratis, warm luisterend oor. Vrijwillig werkende professionals luisteren, denken met je mee en kijken samen met jou hoe jij verder komt. Het is begrijpelijk dat het soms moeilijk is om je zorgen en twijfels te uiten. Weet dat jouw verhaal belangrijk is en het jouw goed recht is om dit in vertrouwen en op een veilige plek te delen. 

 

TEJO LUISTERT NAAR JOU

Je verhaal is veilig bij ons
Al je zorgen en twijfels  kan je in vertrouwen bij ons kwijt. We hoeven alleen je voornaam en geboortedatum te weten. En een telefoonnummer waar we je op mogen bellen.

Een eigen contactpersoon
Vanaf het eerste moment krijg je een vast contactpersoon waarmee je wekelijks of tweewekelijks mag afspreken en jouw zorgen mee kunt delen. Samen kijken we hoe we je het beste kunnen helpen.

Samen met jou
Jij kiest hoe vaak je wilt komen en hoe je verder wilt. We hebben een beroepsgeheim en houden jouw verhaal,  in vertrouwen, veilig bij ons. Behalve wanneer jouw veiligheid in gevaar komt: dan neemt de professional het in overleg met jou over. Want dat hoef je natuurlijk niet alleen op te lossen.

Zonder kosten
Een gesprek met een professional van TEJO kost je niets.  Wij vinden dat jij recht hebt op een luisterend oor in een veilige omgeving. Je bent altijd welkom!

Meer informatie?  info.goes@tejo-nederland.nl

Wil je contact?     06-53937099       

Winactie

Prijs: GRATIS

Foto Album

Foto bij Felicitatiekaart