Indiv. voetbaltoernooi Yese

Zit je in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool, vind je het leuk om een potje te voetballen, doe dan mee aan het individuele voetbaltoernooi in Yerseke.

Donderdag 11 januari (15.30 tot 17.00 uur) is het dan zover in de gymzaal van het MFC Yerseke. 

Hoe werkt dit dan precies, horen we velen van jullie al denken. We gaan wedstrijdjes spelen 5 tegen 5 in steeds weer wisselende teams. Wij maken de teams en geen enkel team zal hetzelfde zijn. Zit je in een team dat een wedstrijd wint dan ontvang jij 3 punten, speel je gelijk ontvang je 1 punt, verlies je dan ontvang je op dat moment geen punten. Na verschillende wedstrijdjes gespeeld te hebben krijgen we om 17.00 uur iemand die de meeste punten verzameld heeft. Deze persoon kroont zich tot de winnaar van deze editie. 


Voordelen: je speelt nooit in hetzelfde team, je speelt samen met en steeds weer tegen verschillende andere kinderen en iedereen kan winnen. Je hoeft niet eens de allerbeste voetballer te zijn om dit toernooi te winnen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je na schooltijd, gewoon lekker aan het bewegen bent en veel plezier hebt!


Wil je meedoen? Schrijf je dan uiterlijk maandag 8 januari in via de link onderaan deze pagina. Let op: je inschrijving is enkel volledig verwerkt, als je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Wees er snel bij, want VOL = VOL. We hebben slechts 20 plaatsen, om ervoor te zorgen dat iedereen lekker veel kan voetballen.

Heb je vragen, mail dan naar onze 'buurtsportcoach' Pieter Israel, via p.israel@reimerswaal.nl

Individueel voetbaltoernooi Yerseke

Prijs: GRATIS betaling ter plekke
Leeftijd: Groep 5 tot en met 8
Nog beschikbaar: 20