JVW Krabbendijke 2021

Thema: Gewoon Zeeuws

Hallo jongens, meisjes en beste ouders. 

Ook dit jaar willen we weer een jeugdvakantieweek in Krabbendijke organiseren. Als thema is gekozen voor ‘Gewoon Zeeuws’.

Wanneer? Dinsdag 31 augustus, woensdag 1, donderdag 2  en vrijdag 3 september 2020.

Wat gaan we dit jaar allemaal doen?

Dinsdagmiddag: We bouwen onze zeeuwse hutten, boerderijen, enz

Woensdag: Gaan we verder met bouwen en gaan we het verder aankleden,  versieren en schilderen. Ook gaan we zelf stokbrood bakken boven een kampvuur en kun je nog meedoen met een spel of knutselen (9.30 - 16.00 uur)

Donderdag: ‘s Morgens een spel/speurtocht. ‘s Middags een voorstelling. ‘s Avonds voor de oudste groep een leuke activiteit en slapen in de tent. (9.30 - 16.00 uur)

Vrijdag: Deze dag hebben we heeeeel veel springkussens en gaan we een zeskamp doen. (10.00 - 16.00 uur). ‘s Avonds is er het rad, envelop trekken muziek en nog veel meer. De afsluiting vindt plaats door het traditionele kampvuur!!!!!!!

Je mag meedoen als je na de zomervakantie naar groep 3 gaat, of als je uiterlijk 31 december 2021, 6 jaar bent geworden. 

Als vanouds zijn de kosten weer € 6.00 p.p. Deelname is op eigen risico!!! 

Ook dit jaar doen wij een beroep op de medewerking van een groot aantal actieve en spontane ouders van de deelnemende kinderen, die ons willen helpen om deze dagen tot een succes te maken. Ook ouders die een jonger broertje of zusje (niet jonger dan vier jaar) mee brengen zijn van harte welkom als vrijwilliger. Ook voor deze kinderen kost het € 6.00 p.p. en worden ingedeeld in een groepje met andere kinderen.

Let op: er moet voor alle kinderen uit 1 gezin een aparte inschrijving worden gedaan

Jeugdvakantieweek Krabbendijke

Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
Doelgroep: Basischool
Nog beschikbaar: 1

Contact

JVW Krabbendijke

Marlies Mulder
   

Inschrijven