Kids&Koffie InReimerswaal

 Kids&Koffie InReimerswaal

Inleiding

Kids&Koffie Reimerswaal (voorheen mamacafe Reimerswaal) is een plek voor aanstaande, kersverse of ervaren ouders of grootouders en verzorgers van en met jonge kinderen!

Het is een plek om tips en Tricks uit te wisselen, vragen te stellen, ervaringen te delen, lekker te ontspannen, contacten op te doen en een plek waar je kind(eren) veilig en gezellig met andere kinderen kunnen spelen!

Een laagdrempelige manier om andere opvoeders in Reimerswaal te ontmoeten!

Aanbod

Programma maart 2020

Woensdag 4 maart YERSEKE   Kibeo Moerplein 8   Vandaag is er een gezellig theekransje georganiseerd door Nathalie van der Endt van Wonderfulgirls. Theekransjes zijn een landelijk initiatief om vrouwen laagdrempelig dichterbij   elkaar te brengen. Het is echt even tijd voor jezelf. Je wordt ontvangen met verse thee/koffie en lekkers. Bij ieder Theekransje is er aandacht voor een ander thema en maken we iets dat hierbij past. Benieuwd naar het thema van vandaag? Kom dan zeker langs! 

 

Dinsdag 10 maart WAARDE  Dorpscentrum Meerwaarde, Mauritsstraat 4   Kom gezellig langs, ontmoet elkaar, maak kennis met Kids&Koffie InReimerswaal en deel ideeën voor onderwerpen of activiteiten die jullie interessant vinden! De kinderen kunnen lekker in de gymzaal spelen! 

Donderdag 12 maart RILLAND  Kibeo Reigersberg Hoofdweg  (In De Reigersberg, ingang aan de kant van De Vluchtenborch)  Vandaag komt het Magische draadje op bezoek. Een stichting die geheel gratis prinsessenpruikjes, ridder- en brandweer helmen, kroeldoekjes en andere opkikkers maakt voor zieke kinderen. Wij gaan ze vandaag tussendoor het gezellig samenzijn een beetje helpen. Samen toveren we die lach! 

Woensdag 18 maart KRABBENDIJKE  Kibeo Burg. Sandbergstraat 15a   Vandaag krijgen we een leuke voorlichting over dieren door iets-met-dieren! Een voorlichting speciaal voor jonge kinderen met korte  verhaaltjes, spulletjes en natuurlijk met interessante dieren. Zo is er bijvoorbeeld een hagedis en een reuzeslak. Super leuk om daar kennis mee te maken! Zijn jullie ook van de partij?

Woensdag 25 maart KRUININGEN  Kibeo Montessoristraat 1 Vandaag is het thema ’Lente’. We hebben leuke activiteiten voorbereid voor ouder en kind en natuurlijk is er genoeg tijd om gewoon gezellig te kletsen en te spelen!  Kom je ook weer gezellig langs?