Open Volleybaltoernooi

Open volleybaltoernooi in de sporthal in Kruiningen

Inschrijven voor het toernooi van maandag 28 november is niet meer mogelijk!

Na het eerste 'open volleybaltoernooi' wat op 19 september jl. georganiseerd werd volgt er op maandag 28 november een 2e volleybaltoernooi in de sporthal in Kruiningen!
Vanaf 19.00 uur starten we met het spelen van wedstrijdjes. Deze wedstrijden duren ongeveer 15 minuten. Rond 21.30/21.45 uur is toernooi ten einde. De exacte tijden zijn natuurlijk afhankelijk van het aantal deelnemende teams.

Deze volleybalavond is recreatief van aard. Natuurlijk mag je fanatiek zijn, maar we spelen vanuit de gedachte plezier en met respect voor elkaar. Een keiharde smash of een sprongservice op iemand die zelden volleybalt is dan niet het beste idee. We hanteren zoveel mogelijk de normale wedstrijdregels, maar op detail wijken we iets af, zodat iemand die niet geheel bekend is met de spelregels (over o.a. het doordraaien of iets te lang balcontact bij de bovenhandse techniek) niet direct bestraft wordt.

Heeft u als familie, straat, wijk, kerkelijke organisatie, bedrijf of vriendengroep zin om mee te volleyballen, meld dan hieronder een team aan. Dit kan tot uiterlijk donderdag 24 november! Klik op het winkelmandje en vul de gevraagde gegevens in. Een team bestaat uit minimaal 6 spelers. Evt. kunt u ook als individu aanmelden! Indien u individueel wilt aanmelden, geef dit dan aan bij 'bijzonderheden' en vul 'team' in n.v.t.

Uw inschrijving is pas definitief als u een ontvangstbevestiging van in@reimerswaal.nl hebt ontvangen.

Volleybaltoernooi 28 november

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
28-11-2022 18:45 tot 21:45 uur Reimerswaalhal
Blauwhoefseweg 1
4416 RC Kruiningen