Openingsrit TC de Trappers

Openingsrit van T.C. DE TRAPPERS

De fietsvereniging T.C. DE TRAPPERS uit Krabbendijke gaat a.s. zaterdag 1 april van start met het zomerseizoen. De Openingsrit heeft een speciaal karakter, want ook niet leden zijn welkom!

Vertrek in Den Inkel
De Openingsrit vanuit Den Inkel is een Promotierit waar iedere niet aangesloten racefietser (m/v) zonder verplichting aan kan meedoen. Er wordt gestart vanaf Camping Den Inkel bij Kruiningen. Vanaf 13.00 uur staat koffie of thee klaar en is er gelegenheid tot kennismaking. Na een korte uitleg over de te volgen routes gaan de groepen om ongeveer 13.30 uur van start voor afstanden van respectievelijk 60, 50 of 25 kilometer. Wil je eens de gezelligheid proeven van het rijden in een groep? Voel je welkom op deze eerste dag van de zomerreeks op de zaterdagmiddagen. Bij terugkomst in Den Inkel zullen we onder het genot van een drankje napraten over de tocht en vooruitkijken naar wat het seizoen ons te bieden heeft.

Ook fietstochten buiten Zeeland
Jaarlijks gaat de club gezamenlijk op pad naar een bestemming buiten Zeeland. Dit jaar is gekozen voor een toertocht in Bazel (België), het heuvellandschap in Limburg en voor de omgeving van Dordrecht waar de Molentocht op het programma staat. Drie ritten met georganiseerde verplaatsing voor de leden en gratis consumpties onderweg. 

Regiovereniging
De leden van de club komen uit heel de regio, zelfs van buiten de gemeente Reimerswaal. Er wordt gefietst in drie niveaugroepen met gemiddelden van resp. ca. 29 – 25 en 20 km/u. Elke groep heeft een wegkapitein die voor de start met de deelnemers de rit overlegt en onderweg de veiligheid in het oog houdt.

Nieuwe leden welkom
We zien ernaar uit om nieuwe leden te kunnen verwelkomen. Tot ziens op zaterdag 1 april vanaf 13.00 uur in Den Inkel!

Meer informatie over onze vereninig vindt u op: www.tcdetrappers.nl