skeeler"Tussen de Scheldes"

start van de Skeelertoertocht kids

Skeelertocht "Tussen de Scheldes" is weer terug

De jaarlijkse toertocht die zich traditiegetrouw bevindt tussen de kusten van Oost- en Westerschelde is weer terug en wel op zaterdag 20 mei a.s.

Dit jaar hebben we gekozen voor 2 routes. 1 middellange uitgepijlde route van ongeveer 38 kilometer. Deze route kunt u op eigen tempo rijden.

De route gaat via een fraai stukje Zeeuws landschap. Onder andere langs het water, en vaak voorzien van een zilt windje, ziet u mooie stukken uit de wijde omgeving van Krabbendijke.

Wilt u alvast weten hoe de route loopt, of wilt u deze vast downloaden? dat kan; kijk dan snel hier. Let op: als er werkzaamheden zijn ten tijde van de toertocht dan wordt de route voorzien van een omleiding.

LET OP!!! DEZE ROUTE IS EEN VOORLOPIGE ROUTE, WELKE PAS DEFINITIEF IS NA AKKOORD EN VERGUNNINGEN VAN GEMEENTES EN DERGELIJKE!

Voor kinderen of minder ervaren rijders zal een parcours van 6 kilometer. In de omgeving van Krabbendijke uitgezet zijn. Ook deze route is op eigen gelegenheid en tempo te rijden. Deze route is voor de uitdaging meerdere keren te verrijden. 

Bij binnenkomst van de beide tochten staat er traditiegetrouw een frietje met attentie voor u klaar!  

Contact

IJs- en Skeelervereniging Krabbendijke