Sociaal Team Krabbendijke

Inleiding

In gemeente Reimerswaal zijn er sociale teams in de kernen: Hansweert, Krabbendijke, Kruiningen, Rilland, Waarde en Yerseke.

Deze sociale teams zijn ontwikkeld om samen te kijken naar de leefbaarheid binnen de kern. Door de aanwezige behoeften, zorgen en activiteiten te bespreken en naar oplossingen te zoeken, wordt geprobeerd de inwoners zoveel als mogelijk te ondersteunen op zorg- en welzijnsgebied.

Deelnemers van de sociale teams bestaan uit dorpsbewoners (vrijwilligers) maar ook uit professionals die werken binnen de kern. Op basis van gelijkwaardigheid worden binnen het team alle ideeën, zorgen en aangedragen thema’s besproken en waar mogelijk aangepakt. 

Iedere dorpsbewoner is van harte welkom om aan te sluiten bij het sociale team om zaken aan te dragen of te bespreken met betrekking tot zorg en welzijn. 

Via de verschillende tegels kunt u per dorp zien wanneer de volgende vergadering is en wordt er zoveel mogelijk nieuwe ontwikkelingen bijgehouden. Daarnaast is er een tegel met NIEUWS, hierop worden nieuwsbrieven of andere zaken gedeeld.

Voor meer informatie over of het willen bijwonen van Sociaal Team Krabbendijke kunt u contact opnemen met de welzijnswerkers via in@reimerswaal.nl

Aanbod

Heeft u interesse om een bijeenkomst bij te wonen of wil u zich aansluiten bij het Sociaal Team, stuur dan een mail naar in@reimerswaal.nl !