Tennissen in Yerseke?!

Kom jij lekker tennissen bij TV Yerseke?!

Bij de tennisvereniging Yerseke vinden tennis de allerleukste sport die er is! Omdat wij dat zo leuk vinden organiseren we een speciale 'open training' in het kader van de kennismakingsweken. Een open training betekent dat kinderen die geen lid zijn van de tennisvereniging gewoon een keertje vrijblijvend mogen meedoen! Dan kun je voor jezelf kijken of dat je tennis een leuke sport vind, of dat je bal goed kunt raken en of dat je de tennistrainer een aardige man vindt?! Zit jij in groep 3, 4, 5 of 6 van de basisschool, dan mag van van 14.15 tot 15.00 uur meedoen aan deze vrije gratis tennistraining.

Mocht je het daarna leuk vinden, dan kun je altijd kijken of dat je het nog eens wilt proberen of misschien wel lid wilt worden van onze tennisvereniging. Je bent van harte welkom!

Wil je meedoen aan de 'open training'? Meld jezelf dan hieronder aan door op het winkelmandje te klikken en je gegevens in te voeren.

Tot snel!!

Je inschrijving is pas gelukt als je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen! Mocht het niet lukken, of je hebt nog vragen? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld via in@reimerswaal.nl.

Open training 'Tennisvereniging Yerseke'

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
21-03-2023 16:00 tot 17:00 uur Tennispark TV Yerseke
Hogeweg 3
Yerseke