Vitaal Reimerswaal

De gemeente Reimerswaal geeft alle 65-plussers uit Rilland, Krabbendijke en Oostdijk de kans om mee te doen aan Vitaal Reimerswaal. Vitaal Reimerswaal is een gezondheidstest en heeft als doel om inzicht te krijgen in uw gezondheid en behoefte aan activiteiten.

Samen met Sport Zeeland vragen wij u om mee te doen aan de gezondheidstest. Bij deze test wordt er gekeken naar het gewicht, de bloeddruk, lenigheid, cholesterol, suiker, coördinatie en het uithoudingsvermogen. Behalve deze test is er ook een vragenlijst over uw eetgedrag, vrije tijd en uw dagelijkse beweging. Op deze manier krijgt u een beeld over hoe het met uw gezondheid is gesteld. 

Na afloop van de test volgt er een adviesgesprek en kunt u de zorgmarkt bezoeken. Hier vindt u informatie over allerlei activiteiten die in Reimerswaal worden georganiseerd. U kunt natuurlijk ook de zorgmarkt bezoeken zonder dat u deelneemt aan de gezondheidstest. Hier bieden wij u ook een kopje koffie aan.

Als u op het winkelmandje klikt, dan kunt u uwzelf aan- of afmelden voor Vitaal Reimerswaal.

De inschrijving is pas definitief als u van ons een bevestigingsemail heeft ontvangen. Heeft u geen bevestiging ontvangen, mail dan naar in@reimerswaal.nl!

Vitaal Reimerswaal

Prijs: GRATIS
Leeftijd: 65 jaar en ouder
Inschrijvingen gesloten
Datum Tijd Locatie
04-10-2022 13:00 tot 21:00 uur Dorpshuis 'de Meiboom'
Kerkpolder 30
Krabbendijke