Voetballen bij Kruiningen?

Lijkt het je leuk om met leeftijdsgenootjes bij voetbalvereniging Kruiningen te komen voetballen? Dan ben je van harte welkom op één van onderstaande proeftrainingen!

Van 20 t/m 30 maart kun je 2 weken proef draaien bij de voetbalvereniging Kruiningen. Dat betekent dat je 2 of bij de oudere teams 4 keer mag meetrainen. Gewoon proberen, kijken of dat je het leuk vindt?!

Jongens of meisjes van 5 t/m 8 jaar zijn van harte welkom op woensdag 22 maart en/of op woensdag 29 maart van 18.30 tot 19.30 uur.

Jongens of meisjes van 9 jaar oud zijn van harte welkom op maandag 20 en/of 27 maart en eventueel op woensdag 22 en/of 29 maart van 18.30 tot 19.30 uur.

Ben je 10, 11 of 12 jaar dan ben je van harte welkom op dinsdag 21 en/of 28 maart en eventueel op donderdag 23 en/of 30 maart van 18.30 tot 19.30 uur.

We proberen met veel leuke oefeningen het voetbalspel spelenderwijs aan te leren. Lachen, plezier maken staat voorop, maar we proberen natuurlijk ook lekker te voetballen, veel te bewegen en zoveel mogelijk doelpunten te maken. Fouten maken is daarbij geen enkel probleem, maar probeer wel altijd je best te blijven doen, ook als het even tegenzit. Tegelijkertijd staat 'normaal gedrag' en 'respect' centraal tijdens onze voetbaltrainingen en ook tijdens de wedstrijden. Bij voetbal kan het gebeuren dat je -per ongeluk- een schop krijgt. Geef je tegenstander een hand, zeg sorry en we gaan weer verder. Samen proberen het wel leuk te houden.

Wil je meedoen op één of meerdere proeftrainingen, meld jezelf dan hieronder aan door op het winkelmandje te klikken en je gegevens in te voeren.

Tot snel!!

Je inschrijving is pas gelukt als je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen! Mocht het niet lukken, of je hebt nog vragen? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld via in@reimerswaal.nl.

Kennismakingstraining voetbal Kruiningen

Prijs: GRATIS

Contact

Voetbalvereniging Kruiningen

Martin van Kesteren